MENU

4 February 2021 Comments Off on Building B30 “La Collina degli Studenti” – Campus La Masa Views: 1852 Design, Project Management, Projects

Building B30 “La Collina degli Studenti” – Campus La Masa

Period:
2020 – On Going

Description:
Construction of a new building inside Campus La Masa of University Politecnico di Milano

Location:
Milan

Sponsor:
Politecnico di Milano

Client:
Notarimpresa S.p.A.

Project Team:
H+ Architettura S.r.l. – Sorbolo (PR)
(architectural design)
H+ Architettura S.r.l. – Sorbolo (PR)
(structural design)
Costel Progettazioni – Parma
Politecnico di Milano – A.T.E. – Milano
(MEP Design)

Service:
Construction design

Web site of the project:
www.vivipolimi.polimi.it/collina-degli-studenti/

 

Condividi sui Social
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin